Hotel Westin, Zagreb / Hrvatska, 27. – 29. listopada 2022.

Clear Vision & New Vibes

Hotel Westin, Zagreb / Hrvatska, 27. – 29. listopada 2022. We serve with brain and heart
Počinje za0sekundi
Lions Clubs International
Heart with Hands SVG
St. Mark's Church SVG

Dragi prijatelji Lionsi,

u jesen 2018., kada smo započeli planove i pripreme za konferenciju Lions Europa Forum u Zagrebu 2021. nitko nije mogao slutiti što nas čeka. Sve se počelo mijenjati početkom 2020., kada smo planirane datume za sva tri potvrđena Lions Europa Foruma morali odgoditi za godinu dana. Stoga smo naš Forum potvrdili za 2022. godinu.

No ta je promjena datuma beznačajna u usporedbi s promjenama i ograničenjima s kojima smo se suočili u svakodnevici – a da ne spominjemo svoje uobičajene načine služenja zajednici koji odjednom jednostavno više nisu bili mogući. Nemogućnost održavanja naše međunarodne jedriličarske regate, događaja na kojem je redovito sudjelovalo 500 Lionsa iz 25 zemalja, vrlo nam je teško pala.

„Usred poteškoća leži prilika“ – prije mnogo vremena izjavio je to genij i fizičar Albert Einstein, a to je citat koji vrijedi i danas te u čiju istinitost u potpunosti vjerujemo.

Lionsi diljem svijeta niti su se bojali činiti ono što inače čine – pomagati drugima – niti ih je išta u tome moglo spriječiti. Samo smo morali pronaći nove vizije, nove vibracije, novu snagu. I to smo učinili na sjajan način! Djelatnosti naše organizacije nisu patile, a naša je asocijacija ostala snažna.

Henry Ford, osnivač jednog od najvećih proizvođača automobila na svijetu, društva Ford Motor Company, i poduzetnik, rekao je: „Bez obzira na to misliš li da možeš ili da ne možeš, u svakom si slučaju u pravu.“ Mi, Lionsi, nismo samo mislili da možemo, već smo to znali! Stoga, dragi kolege Lionsi, zgrabite priliku koja vas čeka na Europa Forumu u Zagrebu te sudjelujte na različitim predavanjima, radionicama i prezentacijama, upoznajte mnoge Lionse iz drugih zemalja i s drugih kontinenata te s njima razmijenite iskustva, a uz to razgovarajte na ovom događaju s brojnim liderima kako biste odabrali svoje nove vizije i pronašli svoje nove vibracije!

Iskoristite ovu priliku da biste razgledali Zagreb i ostatak prekrasne Hrvatske tako da odaberete jedan od naših ponuđenih paketa ili tako da samostalno organizirate razgledavanje i izlete. Mi, kao Odbor domaćin, i svi Lionsi u Hrvatskoj želimo vam ugodan boravak te se nadamo da ćete odslušati mnoga zanimljiva predavanja, sklopiti nova prijateljstva i proživjeti nezaboravna iskustva na ovome Forumu, kao i da ćete uživati u Zagrebu i Hrvatskoj!

Dražen Melčić
predsjednik Lions Europa Foruma
Zagreb 2022.

PDG Dražen Melčić President of the Lions Europa Forum PDG Dražen Melčić
predsjednik Lions Europa Foruma

Kao organizatori Lions Europa Foruma, svjesni smo poteškoća koje naši pojedini gosti mogu imati zbog nemogućnosti pristupa prostorima u kojima se odvija Forum. Zato smo i kod planiranja te provedbe programa Foruma obratili pozornost na tu problematiku. Ispod možete naći informacije o mogućnostima kretanja za slabo pokretne i osobe s invaliditetom na lokacijama gdje se odvija Forum. Ukoliko imate dodatnih poteškoća ili trebate dodatne informacije, slobodno nam se obratite na info@lionseuropaforum2022.hr.

Mogućnosti kretanja za slabo pokretne i osobe s invaliditetom

Connected Circles SVG

Sponzori

Turistička zajednica grada Zagreba