Društveni događaji

četvrtak, 27. 10. 2022.

J. Duval, izvor: TZGZ

Get-together party!

19:00
Galerija Klovićevi dvori

Savršena večer za druženje sa starim prijateljima, upoznavanje novih i zdravicu za siguran dolazak u Zagreb. Party će se održati u Galeriji Klovićevi dvori na Gornjem gradu; riječ je o povijesnom dijelu Zagreba koji je odlična lokacija za početak razgledavanja Zagreba nakon partyja. Možete se odlučiti na ugodnu šetnju gradom ili pozvati taksi (ako na nogama imate visoke potpetice). Pripremili smo odličnu glazbu, zalogajčiće odnosno finger food te piće, a postavili smo i poseban kutak za slikanje gdje vam pozadina može biti najbolji pogled na Zagreb – savršeno mjesto za stjecanje prvoga dojma o gradu i stvaranja trajne uspomene na Zagreb.

Preporuka za odijevanje: ležerna/neformalna elegancija.

petak, 28. 10. 2022.

Croatia pARTy!

19:00
Lauba, Kuća za ljude i umjetnost

Nakon dugog dana provedenog na Forumu, gdje ćete upiti energiju i nove ideje Lionsa, vrijeme je za opuštanje i party! Croatia pARTy održat će se u Laubi – Kući za ljude i umjetnost. Prijevoz će biti organiziran od glavnih hotela do mjesta održavanja partyja, ili dođite taksijem. Tu ćemo večer predstaviti Hrvatsku kroz tradicionalnu glazbu, lokalnu hranu i suvremenu umjetnost. Hrvati obožavaju tulumariti, stoga obvezno ponesite svoje plesne cipele i krenite u provod s nama! Za idući je dan predviđena radna sjednica, stoga nemojte zaboraviti jesti i piti puno vode te se prethodno dobro odmoriti.

Preporuka za odijevanje: koktel-odjeća.

Boška i Krešo, izvor: TZGZ

subota, 29. 10. 2022.

J. Duval, izvor: TZGZ

Gala večera

19:00
Zagrebački velesajam, Paviljon 9

Nakon Završne svečanosti koja će se održati u glavnom hotelu (Hotelu Westin), na raspolaganju ćete imati slobodno vrijeme tijekom kojega se možete odmoriti te pripremiti za Gala večeru. Sve što trebate je izvaditi svoju najbolju opravu, a mi ćemo se pobrinuti za sve ostalo! Gala večera bit će poslužena u Paviljonu 9 na Zagrebačkom velesajmu. Prijevoz će biti organiziran od glavnih hotela do mjesta održavanja večere. Bit će to večer s pregršt sjajnih izvedbi i zabave!

Preporuka za odijevanje: formalno/svečano.