Hoteli

Hotel The Westin Zagreb – hotel Foruma i lokacija aktivnosti

Izidora Kršnjavoga 1, 10000 Zagreb, Hrvatska

The Westin Zagreb (5 zvjezdica) glavni je hotel Foruma. Nalazi se u samom centru Zagreba – okružen je zelenim površinama u blizini Muzeja Mimara te svjetski poznatoga Hrvatskoga narodnog kazališta. Hotel se nalazi u blizini glavnoga gradskog trga, tržnica, trendovskih kafića, restorana, dizajnerskih trgovina, bogatih kulturnih atrakcija i poslovnih destinacija glavnoga grada. Sobe imaju prekrasan pogled na panoramu Zagreba.

Saznajte više

Hotel Sheraton Zagreb

Ulica kneza Borne 2, 10000 Zagreb, Hrvatska

Smješten u samome središtu Zagreba, hotel Sheraton Zagreb (5 zvjezdica) savršena je početka točka za posjet mnogim atrakcijama hrvatske prijestolnice. S obzirom na to da je samo 15 minuta udaljen od glavnoga gradskog trga, Trga bana Jelačića, ovaj je hotel odličan izbor za putnike koji putuju radi posla ili odmora. Zahvaljujući blizini tramvajskih i autobusnih stanica te Glavnog željezničkog kolodvora, bit će vam vrlo jednostavno istražiti Zagreb i njegovu okolicu. Sobe i apartmani moderno su opremljeni te su u potpunosti preuređeni 2019. godine.

Udaljenost od glavnoga hotela Foruma (hotela The Westin Zagreb): 15 minuta pješke ili 5 minuta vožnje taksijem.

Saznajte više

Hotel International Zagreb

Miramarska 24, 10000 Zagreb, Hrvatska

Hotel International (4 zvjezdice) nalazi se na odličnoj lokaciji u središtu Zagreba. Gostima hotela u blizini će biti Nacionalna i sveučilišna knjižnica, Eurotower te Koncertna dvorana Vatroslava Lisinskog. Botanički vrt, Trg kralja Tomislava te Hrvatski državni arhiv također su u bliskoj udaljenosti od hotela. Udaljenost od glavnoga hotela Foruma (hotela The Westin Zagreb): 10 minuta pješke ili 5 minuta vožnje taksijem.

Saznajte više