Mogućnosti kretanja za slabo pokretne i osobe s invaliditetom

Kao organizatori Lions Europa Foruma, svjesni smo poteškoća koje naši pojedini gosti mogu imati zbog nemogućnosti pristupa prostorima u kojima se odvija Forum. Zato smo i kod planiranja te provedbe programa Foruma obratili pozornost na tu problematiku. Ispod možete naći informacije o mogućnostima kretanja za slabo pokretne i osobe s invaliditetom na lokacijama gdje se odvija Forum. Ukoliko imate dodatnih poteškoća ili trebate dodatne informacije, slobodno nam se obratite na info@lionseuropaforum2022.hr.

Transferi s aerodroma i na Lions Europa forum događanja

Za transfere iz zračne luke koje organizira Lions Europa Forum, osoblje će asistirati gostima pri ulazu i izlazu iz vozila. Prijevoz će se vršiti standardnim vozilima s prtljažnim prostorom za invalidska kolica ili drugu opremu.

Za transfere između hotela i lokacija večernjih druženja, ukoliko bude potrebe, Lions Europa Forum će iznajmiti vozilo prilagođeno osobama u invalidskim kolicima.

Westin Hotel

Svi prostori za goste dostupni su invalidima bez prepreka, osim dijelova restorana Kaptol i Rendezvous bara. U prizemlju se nalaze dva invalidska toaleta.

Lauba – Croatian pARTy

Prostori u prizemlju su dostupni invalidima bez prepreka, gdje se i održava planirani event. Ne postoje invalidski toaleti.

Hala – Gala večera

Ulazak u zgradu moguć je s unutarnjeg parkinga bez prepreka, a u objektu postoje dva invalidska toaleta.