Prijevoz od zračne luke do grada i obratno

U zračnoj luci nalazit će se Kutak za pružanje dobrodošlice na kojem ćete moći saznati sve odgovore na moguća pitanja te dobiti pomoć u vezi s prijevozom do grada.

Organizirani prijevozi

Prijevoz će biti organiziran od Zračne luke Franjo Tuđman do glavnih hotela. Cijena za prijevoz u jednom smjeru iznosit će 130 kuna po osobi. U slučaju da želite organizirani prijevoz od zračne luke do grada i obratno, molimo vas da tu opciju dodate u svoju košaricu pri registraciji. Obratit ćemo vam se u vezi s podatcima o letu tjedan dana prije vašega dolaska.

Taksi

Od zračne luke do grada možete doći i taksijem. Cijena taksija za dolazak do središta grada / hotela 35 je eura za vožnju u jednome smjeru.

Javni prijevoz

Postoji autobusna linija koja vozi od zračne luke do autobusne stanice u središtu grada, a cijena vožnje u jednom smjeru iznosi 10kn po osobi. Od tamo do hotela možete pozvati taksi – prosječna cijena taksija za vožnju do bilo kojeg od triju glavnih hotela je oko 40 kuna. 

U slučaju bilo kakvih pitanja u vezi s prijevozom, molimo obratite nam se na sljedeću adresu e-pošte info@lionseuropaforum2022.hr